Coronatest - Afspraak maken en uitslag

Heeft u klachten die kunnen duiden op corona? Dan kunt u zich aanmelden voor een coronatest.

Heb je klachten die passen bij het coronavirus? Maak een afspraak voor een test bij een GGD testplaats in de buurt. Je hoeft niet te betalen voor de test. Op deze site kunt u nog meer uitleg en toelichting vinden over het coronavirus.

Twijfelt u over uw symptomen? Neem dan altijd eerst contact op met uw huisarts.

Afspraak maken

Telefonisch:

Wilt u telefonisch een afspraak maken? Zorg dan dat u uw Burgerservicenummer (BSN) bij de hand heeft. Deze staat vermeld op uw paspoort, ID-kaart en/of rijbewijs. U kunt dan bellen naar 0800-1202 voor een afspraak.

Online:

Wilt u online een afspraak maken? Dan kunt u dat doen met behulp van uw DigiD. Via deze link komt u op de pagina waar u een afspraak kunt maken: Afspraak Coronatest. Log in met uw DigiD om de afspraak te maken.

Uitslag inzien

Heeft u online een afspraak gemaakt voor de coronatest? Of heeft u bij het telefonisch maken van de afspraak gezegd dat u de uitslag online wilt bekijken? Dan ontvangt u een e-mail wanneer de uitslag klaarstaat op de coronatest website. U gaat naar deze pagina: Coronatest.nl om de uitslag te bekijken. Log in met uw DigiD om de uitslag in te zien.

Let op! Bij een positieve uitslag, wanneer u dus corona heeft, wordt u altijd gebeld.

Heeft deze handleiding u geholpen?

[yasr_visitor_votes]
magnifiercrossmenu