CARE4STROKE

CARE4STROKE laat u, ondersteund door e-health toepassingen, oefeningen doen met een naaste om vroeg ontslag na een beroerte te ondersteunen.

Uit onderzoek blijkt dat meer oefentherapie leidt tot een beter herstel na een beroerte. In het kader van het CARE4STROKE onderzoek is een speciaal programma ontwikkeld waarbij de revalidant meer zelf kan oefenen naast de standaard therapie, door het betrekken van een naaste (bv. partner, broer, zus of kinderen). Om de patiënt en naaste te kunnen begeleiden wordt het programma ondersteund door innovatieve eHealth toepassingen.

Voorbereidingen

  • Voor het gebruik van CARE4STROKE heeft u een apparaat met werkende internetverbinding nodig.
  • U kunt CARE4STROKE gebruiken op tablet of smartphone (Apple).

Installatie van CARE4STROKE

Om de applicatie te installeren op uw smartphone of tablet dient u een werkende internet verbinding te hebben. CARE4STROKE is alleen op Apple apparaten te installeren.

Klik hier voor uitleg over het installeren van CARE4STROKE op uw Apple apparaat

Installatie CARE4STROKE

Om CARE4STROKE te gebruiken op uw iPhone of iPad, moet u het programma eerst downloaden in de App Store. De App Store is een programma dat standaard aanwezig is op uw Apple telefoon of tablet. U kunt CARE4STROKE installeren op de volgende manier:

  1. U gaat naar de App Store door op uw apparaat te klikken op het blauwe pictogram met een witte A bestaande uit drie losse strepen .
  2. In de App Store gaat u naar de zoekfunctie en zoekt u op CARE4STROKE. Als u het programma heeft gevonden, klikt u erop .
  3. Vervolgens klikt u op de optie Installeren. Het programma wordt nu op uw apparaat geïnstalleerd.
  4. Wanneer de installatie voltooid is, kunt u de app openen.

Privacy

Zorg dat u nooit uw inloggegevens deelt met anderen. Twijfelt u over de echtheid van een mail of website waar wordt gevraagd om in te loggen? Neem dan contact op met het bedrijf of de instelling vanuit wiens naam ze de mail sturen.

Het is goed om te weten dat er privacy risico's bestaan bij het gebruik van apps op uw  apparaat. Risico's ontstaan doordat apps vaak toegang hebben tot persoonlijke gegevens die op uw apparaat staan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan uw locatie of uw contactpersonen.  Wilt u graag meer lezen over dit onderwerp? Dit kan op de website van de Autoriteit Persoonsgegevens: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/onderwerpen/internet-telefoon-tv-en-post/apps .

Heeft deze handleiding u geholpen?

[yasr_visitor_votes]
Als eerste op de hoogte!

Binnenkort lanceren we onze nieuwe website. Wees als eerste op de hoogte en meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Samen maken we digitale zorg voor íedereen toegankelijk.

HemelvaartsdagIn verband met Hemelvaartsdag zijn wij vandaag gesloten. We helpen u morgen graag weer!
magnifiercrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram