EHBO - Rode Kruis

De EHBO app bevat instructies voor veelvoorkomende ongevallen. Deze instructies zijn kort, bondig en in sommige gevallen wordt u begeleid d.m.v. een gesproken instructie.

Wat te doen bij een ongeval? Mensen weten vaak niet wat hen te doen staat. In alle hectiek kunnen ze het verkeerde doen of helemaal niks. Om in zulke situaties toch een helpende hand te kunnen bieden is de EHBO app ontwikkeld. Een app die instructies geeft bij veelvoorkomende ongevallen. Van brandwond tot verslikking en van bewusteloosheid tot hersenschudding. De app vertelt wat u moet doen, maar ook wat u zeker niet moet doen. De app helpt u bij het zoeken naar de dichtstbijzijnde AED en kan u de route geven naar de dichtstbijzijnde EHBO-post in een ziekenhuis of huisartsenpost. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om vanuit de app 112 te bellen. U ziet dan direct uw exacte locatie op uw scherm verschijnen. Handig voor wanneer u uw locatie moet doorgeven aan de centralist.

Installatie van de EHBO app

U kunt EHBO gebruiken op zowel uw tablet als smartphone. Klik hieronder voor de volledige handleiding van EHBO op uw apparaat.

Klik hier voor uitleg over het installeren van EHBO op uw Apple apparaat

Installatie EHBO

Om EHBO te gebruiken op uw iPhone of iPad, moet u het programma eerst downloaden in de App Store. De App Store is een programma dat standaard aanwezig is op uw Apple telefoon of tablet. U kunt EHBO installeren op de volgende manier:

  1. U gaat naar de App Store door op uw apparaat te klikken op het blauwe pictogram met een witte A bestaande uit drie losse strepen .
  2. In de App Store gaat u naar de zoekfunctie en zoekt u op EHBO. Als u het programma heeft gevonden, klikt u erop .
  3. Vervolgens klikt u op de optie Installeren. Het programma wordt nu op uw apparaat geïnstalleerd.
  4. Wanneer de installatie voltooid is, kunt u de app openen.

Klik hier voor uitleg over het installeren van EHBO op uw Android apparaat

Installatie EHBO

Om EHBO te gebruiken op uw smartphone of tablet, moet u het programma eerst downloaden in de Play Store. De Play Store is een programma dat standaard aanwezig is op uw Android telefoon of tablet. U kunt EHBO installeren op de volgende manier:

  1. U gaat naar de Play Store door op uw apparaat te klikken op het pictogram met een vierkleurige driehoek .
  2. In de Play Store gaat u naar de zoekfunctie en zoekt u op EHBO. Als u het programma heeft gevonden, klikt u erop .
  3. Vervolgens klikt u op de optie Installeren. Het programma wordt nu op uw apparaat geïnstalleerd.
  4. Wanneer de installatie voltooid is, kunt u de app openen.

 

 

 

Heeft deze handleiding u geholpen?

[yasr_visitor_votes]
magnifiercrossmenu