Emma Activiteitencoach - Medicine Men

Emma geeft u inzicht in hoe het met u gaat en kan u helpen uw ziekte of aandoening beter onder controle te houden. U kunt uw zorgverleners en naasten mee laten kijken, zodat ze u kunnen ondersteunen.

Gebruik

De Emma Activiteitencoach geeft u meer inzicht in hoeveel u beweegt door uw lichaamsbeweging te registreren met een smartwatch en real-time door te sturen naar de Cloud, een beschermde digitale omgeving. Vervolgens wordt er samen met uw fysiotherapeut gekeken hoe u voldoende kunt blijven bewegen en hoe u stapsgewijs meer kunt gaan bewegen om uw conditie te verbeteren. U stelt persoonlijke bewegingsdoelen/stappendoelen en kunt vervolgens op elk moment op de smartwatch zien hoe dicht u in de buurt van deze doelen bent.

Indien u ervoor kiest om uw gegevens te delen binnen uw persoonlijke community, kunnen ook uw mantelzorger/buddy (bijv. een familielid) en uw zorgprofessional zien hoeveel stappen u zet. Op deze manier kunnen zij u ondersteunen bij het behalen van uw doelen.

Onderdelen

Klik hier voor de onderdelen waaruit Emma Activiteitencoach bestaat

  • Smartwatch

Uw status, doelen, berichten, de tijd en meer. Alle informatie altijd beschikbaar op één plek. Op uw horloge.

  • Community

U bent verbonden met uw buddy en zorgverlener. Deze personen kunnen meekijken en signalen ontvangen wanneer hulp of ondersteuning nodig is.

  • Cloud

Uw gegevens worden bewaard in een beschermde digitale omgeving. Zo raakt u nooit gegevens kwijt bij schade aan het horloge.

Privacy

Zorg dat u nooit uw inloggegevens deelt met anderen. Twijfelt u over de echtheid van een mail of website waar wordt gevraagd om in te loggen? Neem dan contact op met het bedrijf of de instelling vanuit wiens naam ze de mail sturen.

Het is goed om te weten dat er privacy risico's bestaan bij het gebruik van apps op uw  apparaat. Risico's ontstaan doordat apps vaak toegang hebben tot persoonlijke gegevens die op uw apparaat staan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan uw locatie of uw contactpersonen.  Wilt u graag meer lezen over dit onderwerp? Dit kan op de website van de Autoriteit Persoonsgegevens: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/onderwerpen/internet-telefoon-tv-en-post/apps .

Heeft deze handleiding u geholpen?

[yasr_visitor_votes]
KoningsdagIn verband met Koningsdag zijn wij vandaag gesloten. We helpen u morgen graag weer!
magnifiercrossmenu