EmmaCOPD

EmmaCOPD is een CE Medical Device gecertificeerd zelfmanagement platform dat u verbindt met alle personen die u kunnen ondersteunen bij het managen van uw ziekte.

Onderdelen

U krijgt een smartwatch, waarmee u inzicht krijgt in uw bewegingsactiviteit en slaappatroon. De volgende modules vormen zich samen tot EmmaCOPD.

Klik hier voor de onderdelen waaruit EmmaCOPD bestaat.

  • DigiLAB

Een belangrijk onderdeel van EmmaCOPD is het digitale longaanval actieplan (DigiLAP). Op deze manier is er meer inzicht in uw symptoomverloop en kunnen toekomstige exacerbaties worden voorspeld en voorkomen.

  • Emma Activiteitencoach

Een ander belangrijk onderdeel van EmmaCOPD is de Emma Activiteitencoach. U maakt gebruik van de Emma Activiteitencoach op uw smartwatch. U spreekt met de fysiotherapeut individuele stappen of doelen af en daarna kunt u zelfstandig met behulp van de smartwatch uw beweging op peil houden. Lukt dat niet, dan wordt eerst uw buddy gewaarschuwd en in een later stadium de fysiotherapeut.

  • EmmaMed

Als u COPD heeft is het ook erg belangrijk om op tijd uw medicatie te nemen. Dit noemen we medicatietrouw. Niet tijdig en regelmatig de medicatie nemen, betekent een hogere gevoeligheid voor longaanvallen. EmmaCOPD bevat de medicatie-alarmfunctie (EmmaMed).

 

Heeft deze handleiding u geholpen?

[yasr_visitor_votes]
magnifiercrossmenu