EmmaCOPD- Slim horloge dat u helpt uw gezondheid in de gaten te houden

EmmaCOPD is een slim horloge waarmee u contact kunt houden met alle personen die u kunnen helpen bij het onder controle houden van uw ziekte(n).

Onderdelen

U krijgt een smartwatch waarmee u inzicht krijgt in uw bewegingsactiviteit en slaappatroon. De volgende modules vormen zich samen tot EmmaCOPD.

Klik hier voor de onderdelen waaruit EmmaCOPD bestaat.

  • DigiLAB

Een belangrijk onderdeel van EmmaCOPD is het digitale longaanval actieplan (DigiLAP). Op deze manier is er meer inzicht in uw symptoomverloop en kunnen toekomstige exacerbaties worden voorspeld en voorkomen.

  • Emma Activiteitencoach

Een ander belangrijk onderdeel van EmmaCOPD is de Emma Activiteitencoach. U maakt gebruik van de Emma Activiteitencoach op uw smartwatch. U spreekt met de fysiotherapeut individuele stappen of doelen af en daarna kunt u zelfstandig met behulp van de smartwatch uw beweging op peil houden. Lukt dat niet, dan wordt eerst uw buddy gewaarschuwd en in een later stadium de fysiotherapeut.

  • EmmaMed

Als u COPD heeft is het ook erg belangrijk om op tijd uw medicatie te nemen. Dit noemen we medicatietrouw. Niet tijdig en regelmatig de medicatie nemen, betekent een hogere gevoeligheid voor longaanvallen. EmmaCOPD bevat de medicatie-alarmfunctie (EmmaMed).

Privacy

Zorg dat u nooit uw inloggegevens deelt met anderen. Twijfelt u over de echtheid van een mail of website waar wordt gevraagd om in te loggen? Neem dan contact op met het bedrijf of de instelling vanuit wiens naam ze de mail sturen.

Heeft deze handleiding u geholpen?

[yasr_visitor_votes]
magnifiercrossmenu