EmmaCOPD- Slim horloge

EmmaCOPD is een slim horloge waarmee u contact kunt houden met alle personen die u kunnen helpen bij het onder controle houden van uw ziekte(n).

Onderdelen

U krijgt een smartwatch waarmee u inzicht krijgt in uw bewegingsactiviteit en slaappatroon. De volgende modules vormen zich samen tot EmmaCOPD.

Klik hier voor de onderdelen waaruit EmmaCOPD bestaat.

  • DigiLAB

Een belangrijk onderdeel van EmmaCOPD is het digitale longaanval actieplan (DigiLAP). Op deze manier is er meer inzicht in uw symptoomverloop en kunnen toekomstige exacerbaties worden voorspeld en voorkomen.

  • Emma Activiteitencoach

Een ander belangrijk onderdeel van EmmaCOPD is de Emma Activiteitencoach. U maakt gebruik van de Emma Activiteitencoach op uw smartwatch. U spreekt met de fysiotherapeut individuele stappen of doelen af en daarna kunt u zelfstandig met behulp van de smartwatch uw beweging op peil houden. Lukt dat niet, dan wordt eerst uw buddy gewaarschuwd en in een later stadium de fysiotherapeut.

  • EmmaMed

Als u COPD heeft is het ook erg belangrijk om op tijd uw medicatie te nemen. Dit noemen we medicatietrouw. Niet tijdig en regelmatig de medicatie nemen, betekent een hogere gevoeligheid voor longaanvallen. EmmaCOPD bevat de medicatie-alarmfunctie (EmmaMed).

Privacy

Gegevens die gedeeld worden in een digitale zorg omgeving zijn zeer privacy gevoelig. Het is daarom belangrijk om ook zelf op een veilige manier aan de slag te gaan met uw gegevens. 

Een aantal tips:

  • Zorg dat u nooit uw inloggegevens deelt met anderen 
  • Gebruik geen computer, tablet of telefoon op een openbaar wifi netwerk 
  • Twijfelt u over de echtheid van een mail of website? Neem dan contact op met het bedrijf of de instelling

Kijk voor meer informatie over privacy en digitale veiligheid op onze pagina https://helpdeskdigitalezorg.nl/handleiding/privacy-digitale-veiligheid/

Heeft deze handleiding u geholpen?

[yasr_visitor_votes]
Als eerste op de hoogte!

Binnenkort lanceren we onze nieuwe website. Wees als eerste op de hoogte en meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Samen maken we digitale zorg voor íedereen toegankelijk.

HemelvaartsdagIn verband met Hemelvaartsdag zijn wij vandaag gesloten. We helpen u morgen graag weer!
magnifiercrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram