EmmaMED - Medicine Men

EmmaMed ondersteunt medicatiegebruikers (mensen met een chronische ziekte of die een belangrijke kuur moeten volgen) om hun medicatie tijdig in te nemen.

Voor wie?

Emma is in eerste instantie voor mensen die extra ondersteuning en monitoring kunnen gebruiken bij het volgen van de voorgeschreven therapie. In tweede instantie is Emma voor alle mensen die een rol spelen bij deze extra ondersteuning. Hierbij moet worden gedacht aan mantelzorgers en professionele zorgverleners. Emma is in staat mantelzorgers tijdig informatie te geven en helpt hen hun naasten beter bij te staan. Daarnaast biedt Emma professionele zorgverleners de mogelijkheid om op ieder moment via een eigen web-dashboard inzicht te krijgen in de therapietrouw en metingen van hun patiënten. Voor deze groep is speciaal de mogelijkheid geschapen om alleen waarschuwingen te krijgen bij vooraf ingestelde events of reeksen van events.

Gebruik

De gebruiker wordt gewaarschuwd door smartwatch of smartphone dat het inname- of injectietijdstip is aangebroken. Indien verzuim schadelijke gevolgen kan hebben, worden aangewezen familieleden gewaarschuwd en – in een later stadium – huisarts of apotheker. Onderdelen

Klik hier voor de onderdelen waaruit EmmaMed bestaat

  • Smartwatch

Krijg meldingen op uw smartwatch. Zo neemt u altijd de juiste medicatie op het         juiste tijdstip.

  • Emma 6 App

    Al u informatie, medicatietijden en meer in de app op een overzichtelijke wijze.

  • Community

    U bent verbonden met uw buddy en zorgverlener. Deze personen kunnen meekijken en signalen ontvangen wanneer hulp of ondersteuning nodig is.

Privacy

Zorg dat u nooit uw inloggegevens deelt met anderen. Twijfelt u over de echtheid van een mail of website waar wordt gevraagd om in te loggen? Neem dan contact op met het bedrijf of de instelling vanuit wiens naam ze de mail sturen.

Het is goed om te weten dat er privacy risico's bestaan bij het gebruik van apps op uw  apparaat. Risico's ontstaan doordat apps vaak toegang hebben tot persoonlijke gegevens die op uw apparaat staan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan uw locatie of uw contactpersonen.  Wilt u graag meer lezen over dit onderwerp? Dit kan op de website van de Autoriteit Persoonsgegevens: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/onderwerpen/internet-telefoon-tv-en-post/apps .

Heeft deze handleiding u geholpen?

[yasr_visitor_votes]
KoningsdagIn verband met Koningsdag zijn wij vandaag gesloten. We helpen u morgen graag weer!
magnifiercrossmenu