Mijn Tergooi - Inloggen

Mijn Tergooi is het patiëntenportaal van het Tergooi Ziekenhuis.

Met het patiëntenportaal Mijn Tergooi heeft u als patiënt altijd en overal veilige toegang tot een gedeelte van uw medische dossier. Daarnaast kunt u uw afspraken inzien en/of wijzigen, uitslagen inzien, vragenlijsten invullen en online vragen stellen.

Voorbereidingen

  • Om in te kunnen loggen bij Mijn Tergooi heeft u een apparaat met een werkende internetverbinding nodig.
  • Daarnaast heeft u een DigiD nodig, met extra controle via SMS of de DigiD app. Heeft u nog geen DigiD? In onderstaand filmpje vindt u de uitleg voor het aanmaken van een DigiD.

DigiD aanvragen.

Inloggen

Via deze link komt u op de inlogpagina van Mijn Tergooi: https://www.tergooi.nl/naar-het-ziekenhuis/goed-om-weten/inloggen-mijntergooi/

In onderstaand filmpje ziet u stap voor stap hoe u kunt inloggen bij Mijn Tergooi:

Privacy

Zorg dat u nooit uw inloggegevens deelt met anderen. Twijfelt u over de echtheid van een mail of website waar wordt gevraagd om in te loggen? Neem dan contact op met het bedrijf of de instelling vanuit wiens naam ze de mail sturen.

Het is goed om te weten dat er privacy risico's bestaan bij het gebruik van apps op uw  apparaat. Risico's ontstaan doordat apps vaak toegang hebben tot persoonlijke gegevens die op uw apparaat staan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan uw locatie of uw contactpersonen.  Wilt u graag meer lezen over dit onderwerp? Dit kan op de website van de Autoriteit Persoonsgegevens: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/onderwerpen/internet-telefoon-tv-en-post/apps .

 

Heeft deze handleiding u geholpen?

[yasr_visitor_votes]
magnifiercrossmenu