MedApp- Een apotheek in app-vorm

MedApp is een apotheek in een app. Zij helpen u via uw telefoon op een gebruiksvriendelijke en vertrouwde manier van een hoop zorgen rondom uw medicijngebruik af.

Onderdelen

Klik hier voor de onderdelen waaruit de MedApp bestaat

  • Medicijnwekkers

 De medicijnwekkers in onze app helpen u om geen inname meer te missen. In de app maakt u gemakkelijk verschillende herinneringen aan, ook als u meerdere medicijnen neemt verdeeld over meerdere momenten. Wanneer het tijd is voor de volgende inname krijg u een seintje op uw telefoon. Wanneer u vervolgens een vinkje zet bij de ingenomen medicijnen wordt uw voorraad in de app automatisch aangepast.

  • Voorraadbeheer

Bij het in gebruik nemen van de app geef je van ieder medicijn aan hoeveel voorraad u nog in huis hebt. Vanaf dat moment telt de voorraad af, iedere keer wanneer u een inname ‘afvinkt’ en dus het medicijn hebt ingenomen. Wanneer uw voorraad bijna op is, komen wij in actie.

  • Herhaalrecepten & bezorging

Wij bezorgen uw medicijnen gratis thuis. Dat scheelt een hoop tijd en is veiliger   in tijden van COVID-19. Twee weken voor de volgende geplande levering       ontvangt u van ons een controlebericht om te checken of u daadwerkelijk behoefte hebt aan nieuwe medicijnen. Wanneer er een nieuw herhaalrecept nodig is vragen wij dat op bij uw huisarts of specialist. Ook regelen wij voor u dat onze gegevens in het systeem staan van huisarts en eventueel andere specialisten.

  • Speciale wensen zoals de medicijnrol

Gekoeld transport is uiteraard mogelijk. Ook hebben veel mensen baat bij het      gebruiken van een zogenoemde medicijnrol. Uw medicijnen worden dan per inname verpakt, zodat je jouw medicijnen niet meer zelf hoeft te sorteren en nooit meer twijfelt over of je jouw medicijnen al hebt ingenomen. Wij kunnen uw medicijnen in medicijnrollen leveren net zoals u dat gewend bent.

  • Digitale bijsluiters

 In de app vindt u alle bijsluiters en ‘kijksluiters’ voor uw medicijnen.

  • Persoonlijk contact wanneer het je uitkomt

    De app is natuurlijk altijd ‘open’ voor het opzoeken van informatie. Daarnaast helpen onze apothekers u graag met al jouw vragen over chronisch medicijngebruik.

Heeft deze handleiding u geholpen?

[yasr_visitor_votes]
KoningsdagIn verband met Koningsdag zijn wij vandaag gesloten. We helpen u morgen graag weer!
magnifiercrossmenu