MijnMerem - Inloggen

MijnMerem is een portaal dat u de mogelijkheid biedt om op elk gewenst moment uw elektronisch patiëntendossier of weekrooster binnen Merem in te zien.

MijnMerem is een portaal dat je de mogelijkheid biedt om op elk gewenst moment (een specifiek gedeelte van) je elektronisch patiëntendossier of weekrooster binnen Merem in te zien. Dit om uw zorg bij Merem zo toegankelijk en transparant mogelijk te maken. Hieronder vindt u hoe u moet inloggen bij MijnMerem.

Voorbereidingen

 • Om in te kunnen loggen bij MijnMerem heeft u een apparaat met een werkende internet verbinding nodig.
 • Daarnaast dient u een DigiD te hebben. Heeft u nog geen DigiD? Dan kunt met behulp van deze handleiding een DigiD aanvragen .

Inloggen

Eerste keer inloggen

 1. Wanneer u voor het eerst wilt inloggen bij MijnMerem heeft u een DigiD nodig. Heeft u nog geen DigiD? Dan kunt een DigiD aanvragen met behulp van de handleiding of direct via: https://digid.nl/aanvragen.
 2. Zodra u uw DigiD heeft, kunt u naar de volgende pagina gaan om in te loggen: https://www.merem.nl/mijnmerem.
 3. Als u voor het eerst inlogt, krijgt u een e-mail met een activatiecode. Met deze code activeert u uw account. Open uw mail en klik op de link die in de e-mail van MijnMerem staat en voer de code in.
 4. Uw account is geactiveerd en u kunt inloggen.

Inloggen

 1. Om in te loggen kunt u naar deze pagina: https://www.merem.nl/mijnmerem
 2. Halverwege de pagina vindt u een knop met Inloggen MijnMerem. Klik op deze knop.
 3. Log in met uw DigiD .

Privacy

Gegevens die gedeeld worden in een digitale zorg omgeving zijn zeer privacy gevoelig. Het is daarom belangrijk om ook zelf op een veilige manier aan de slag te gaan met uw gegevens. 

Een aantal tips:

 • Zorg dat u nooit uw inloggegevens deelt met anderen 
 • Gebruik geen computer, tablet of telefoon op een openbaar wifi netwerk 
 • Twijfelt u over de echtheid van een mail of website? Neem dan contact op met het bedrijf of de instelling

Kijk voor meer informatie over privacy en digitale veiligheid op onze pagina https://helpdeskdigitalezorg.nl/handleiding/privacy-digitale-veiligheid/

Heeft deze handleiding u geholpen?

[yasr_visitor_votes]
HemelvaartsdagIn verband met Hemelvaartsdag zijn wij vandaag gesloten. We helpen u morgen graag weer!
magnifiercrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram