MijnMerem - Inloggen

MijnMerem is een portaal dat u de mogelijkheid biedt om op elk gewenst moment uw elektronisch patiëntendossier of weekrooster binnen Merem in te zien.

MijnMerem is een portaal dat je de mogelijkheid biedt om op elk gewenst moment (een specifiek gedeelte van) je elektronisch patiëntendossier of weekrooster binnen Merem in te zien. Dit om uw zorg bij Merem zo toegankelijk en transparant mogelijk te maken. Hieronder vindt u hoe u moet inloggen bij MijnMerem.

Voorbereidingen

  • Om in te kunnen loggen bij MijnMerem heeft u een apparaat met een werkende internet verbinding nodig.
  • Daarnaast dient u een DigiD te hebben. Heeft u nog geen DigiD? Dan kunt met behulp van deze handleiding een DigiD aanvragen .

Inloggen

Eerste keer inloggen

  1. Wanneer u voor het eerst wilt inloggen bij MijnMerem heeft u een DigiD nodig. Heeft u nog geen DigiD? Dan kunt een DigiD aanvragen met behulp van de handleiding of direct via: https://digid.nl/aanvragen.
  2. Zodra u uw DigiD heeft, kunt u naar de volgende pagina gaan om in te loggen: https://www.merem.nl/mijnmerem.
  3. Als u voor het eerst inlogt, krijgt u een e-mail met een activatiecode. Met deze code activeert u uw account. Open uw mail en klik op de link die in de e-mail van MijnMerem staat en voer de code in.
  4. Uw account is geactiveerd en u kunt inloggen.

Inloggen

  1. Om in te loggen kunt u naar deze pagina: https://www.merem.nl/mijnmerem
  2. Halverwege de pagina vindt u een knop met Inloggen MijnMerem. Klik op deze knop.
  3. Log in met uw DigiD .

Privacy

Zorg dat u nooit uw inloggegevens deelt met anderen. Twijfelt u over de echtheid van een mail of website waar wordt gevraagd om in te loggen? Neem dan contact op met het bedrijf of de instelling vanuit wiens naam ze de mail sturen.

Het is goed om te weten dat er privacy risico's bestaan bij het gebruik van apps op uw  apparaat. Risico's ontstaan doordat apps vaak toegang hebben tot persoonlijke gegevens die op uw apparaat staan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan uw locatie of uw contactpersonen.  Wilt u graag meer lezen over dit onderwerp? Dit kan op de website van de Autoriteit Persoonsgegevens: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/onderwerpen/internet-telefoon-tv-en-post/apps .

Heeft deze handleiding u geholpen?

[yasr_visitor_votes]
KoningsdagIn verband met Koningsdag zijn wij vandaag gesloten. We helpen u morgen graag weer!
magnifiercrossmenu