MIJNPGO - PGO

Mijn PGO is een Persoonlijke Gezondheidsomgeving waarin u al uw medische gegevens kunt bijhouden.

MIJNPGO werkt aan een wereld waarin iedereen een leven lang kan beschikken over zijn of haar eigen gezondheidsgegevens. Altijd en overal toegankelijk en veilig te delen met wie je maar wilt. In MIJNPGO kunt u gezondheidsgegevens vastleggen en ophalen bij zorgverleners. Het is mogelijk om alarmen in te stellen en met uw zorgverlener te chatten en te videobellen.

MIJNPGO is te gebruiken op computer, laptop en mobiele telefoon en is ook Engelstalig beschikbaar. Via de link hiernaast kunt u een account maken op MIJNPGO. In de informatie in de link eronder vindt u een filmpje en screenshots over het gebruik van MIJNPGO, of klik op de link onder deze tekst. Om in te loggen in uw account gaat u naar www.mijnpgo.app.

Voorbereidingen

Voor het gebruik van MIJNPGO heeft u een apparaat met internetverbinding nodig. Omdat MIJNPGO werkt met een 2-factor authenticatie tijdens het inloggen moet u ook de IRMA app downloaden.

Klik hier voor uitleg over het registreren op MIJNPGO

Ga naar www.mijnpgo.org of klik op de link hiernaast.

Klik op "Maak een Account aan"

Download de IRMA app in de appstore en doorloop de aangegeven stappen. Als u op deze link klikt krijgt u uitgebreide informatie over hoe IRMA werkt: Starten met IRMA – MIJNPGO.

Als u de IRMA app gedownload en geactiveerd heeft kunt u verder gaan met uw gegevens te registreren om een account aan te maken.

Functionaliteiten

  • Zelfmetingen toevoegen
  • Dagboek bijhouden
  • Verbinden met instellingen
  • Verbinden met apotheek
  • Verbinden met ziekenhuis
  • Verbinden met huisarts
  • Eigen bestanden uploaden

Privacy

Gegevens die gedeeld worden in een digitale zorg omgeving zijn zeer privacy gevoelig. Het is daarom belangrijk om ook zelf op een veilige manier aan de slag te gaan met uw gegevens. 

Een aantal tips:

  • Zorg dat u nooit uw inloggegevens deelt met anderen 
  • Gebruik geen computer, tablet of telefoon op een openbaar wifi netwerk 
  • Twijfelt u over de echtheid van een mail of website? Neem dan contact op met het bedrijf of de instelling

Kijk voor meer informatie over privacy en digitale veiligheid op onze pagina https://helpdeskdigitalezorg.nl/handleiding/privacy-digitale-veiligheid/

Heeft deze handleiding u geholpen?

[yasr_visitor_votes]
Als eerste op de hoogte!

Binnenkort lanceren we onze nieuwe website. Wees als eerste op de hoogte en meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Samen maken we digitale zorg voor íedereen toegankelijk.

HemelvaartsdagIn verband met Hemelvaartsdag zijn wij vandaag gesloten. We helpen u morgen graag weer!
magnifiercrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram