MIJNPGO - PGO

Mijn PGO is een Persoonlijke Gezondheidsomgeving waarin u al uw medische gegevens kunt bijhouden.

MIJNPGO werkt aan een wereld waarin iedereen een leven lang kan beschikken over zijn of haar eigen gezondheidsgegevens. Altijd en overal toegankelijk en veilig te delen met wie je maar wilt. In MIJNPGO kunt u gezondheidsgegevens vastleggen en ophalen bij zorgverleners. Het is mogelijk om alarmen in te stellen en met uw zorgverlener te chatten en te videobellen.

MIJNPGO is te gebruiken op computer, laptop en mobiele telefoon en is ook Engelstalig beschikbaar.

Via de link hiernaast kunt u een account maken op MIJNPGO. In de informatie in de link eronder vindt u een filmpje en screenshots over het gebruik van MIJNPGO.

Voorbereidingen

Voor het gebruik van MIJNPGO heeft u een apparaat met internetverbinding nodig. Omdat MIJNPGO werkt met een 2-factor authenticatie tijdens het inloggen moet u ook de IRMA app downloaden.

Klik hier voor uitleg over het registreren op MIJNPGO

" style="fancy" icon="chevron"]

Ga naar www.mijnpgo.nl of klik op de link hiernaast.

Klik op "Maak een Account aan"

Download de IRMA app in de appstore en doorloop de aangegeven stappen. Als u op deze link klikt krijgt u uitgebreide informatie over hoe IRMA werkt: Starten met IRMA – MIJNPGO.

Als u de IRMA app gedownload en geactiveerd heeft kunt u verder gaan met uw gegevens te registreren om een account aan te maken.

[/su_spoiler]

Functionaliteiten

  • Zelfmetingen toevoegen
  • Dagboek bijhouden
  • Verbinden met instellingen
  • Verbinden met apotheek
  • Verbinden met ziekenhuis
  • Verbinden met huisarts
  • Eigen bestanden uploaden

Privacy

Zorg dat u nooit uw inloggegevens deelt met anderen. Twijfelt u over de echtheid van een mail of website waar wordt gevraagd om in te loggen? Neem dan contact op met het bedrijf of de instelling vanuit wiens naam ze de mail sturen.

Het is goed om te weten dat er privacy risico's bestaan bij het gebruik van apps op uw  apparaat. Risico's ontstaan doordat apps vaak toegang hebben tot persoonlijke gegevens die op uw apparaat staan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan uw locatie of uw contactpersonen.  Wilt u graag meer lezen over dit onderwerp? Dit kan op de website van de Autoriteit Persoonsgegevens: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/onderwerpen/internet-telefoon-tv-en-post/apps .

Heeft deze handleiding u geholpen?

[yasr_visitor_votes]
KoningsdagIn verband met Koningsdag zijn wij vandaag gesloten. We helpen u morgen graag weer!
magnifiercrossmenu