MijnZorgApp - Inloggen

MijnZorgApp is ontwikkeld voor de klanten van fysiotherapeuten. Met deze app ontvangt u automatisch afspraakherinneringen en huiswerkoefeningen op uw smartphone.

MijnZorgApp is een applicatie waar u uw afspraakherinneringen en thuisoefeningen kunt bekijken van uw fysiotherapeut.

Voorbereiding

Om de applicatie te installeren op uw smartphone of tablet dient u een werkende internet verbinding te hebben.

Klik hier voor uitleg over het installeren op uw Apple apparaat

Installatie MijnZorgApp

Om MijnZorgApp te gebruiken op uw iPhone of iPad, moet u het programma eerst downloaden in de App Store. De App Store is een programma dat standaard aanwezig is op uw Apple telefoon of tablet. U kunt MijnZorgApp installeren op de volgende manier:

  1. U gaat naar de App Store door op uw apparaat te klikken op het blauwe pictogram met een witte A bestaande uit drie losse strepen .
  2. In de App Store gaat u naar de zoekfunctie en zoekt u op MijnZorgApp. Als u het programma heeft gevonden, klikt u erop   .
  3. Vervolgens klikt u op de optie Installeren. Het programma wordt nu op uw apparaat geïnstalleerd.
  4. Wanneer de installatie voltooid is, kunt u de app openen.

Klik hier voor uitleg over het installeren op uw Android apparaat

Installatie MijnZorgApp

Om MijnZorgApp te gebruiken op uw Android telefoon of tablet, moet u het programma eerst downloaden in de Play Store. De Play Store is een programma dat standaard aanwezig is op uw Android telefoon of tablet. U kunt MijnZorgApp installeren op de volgende manier:

  1. U gaat naar de Play Store door op uw apparaat te klikken op het pictogram met een vierkleurige driehoek.
  2. In de Play Store gaat u naar de zoekfunctie en zoekt u op MijnZorgApp. Als u het programma heeft gevonden, klikt u erop   .
  3. Vervolgens klikt u op de optie Installeren. Het programma wordt nu op uw apparaat geïnstalleerd.
  4. Wanneer de installatie voltooid is, kunt u de app openen.

Het gebruik van de MijnZorgApp

Als u de MijnZorgApp heeft geïnstalleerd, kunt u de onderstaande stappen volgen om in te loggen.

Stap 1. 

Open de MijnZorgApp.

Stap 2.

Volg de aanwijzingen in de MijnZorgApp en klik op Volgende.

Stap 3. 

U komt op een inlogportaal. Hier moet u uw geboortedatum en wachtwoord invullen. Heeft u nog geen wachtwoord? Dan kunt in de applicatie uw geboortedatum en 06-nummer invullen. U ontvangt dan een SMS met een nieuw wachtwoord.

Stap 4. 

U wordt nu gevraagd een viercijferige code te maken. Met deze code kunt inloggen in de applicatie. Hierin kunt u uw afspraken en thuisoefeningen zien.

Heeft u verder nog vragen of lukt het niet om een van de stappen te voltooien? Neem dan contact op met uw fysiopraktijk.

Privacy

Zorg dat u nooit uw inloggegevens deelt met anderen. Twijfelt u over de echtheid van een mail of website waar wordt gevraagd om in te loggen? Neem dan contact op met het bedrijf of de instelling vanuit wiens naam ze de mail sturen.

Het is goed om te weten dat er privacy risico's bestaan bij het gebruik van apps op uw  apparaat. Risico's ontstaan doordat apps vaak toegang hebben tot persoonlijke gegevens die op uw apparaat staan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan uw locatie of uw contactpersonen.  Wilt u graag meer lezen over dit onderwerp? Dit kan op de website van de Autoriteit Persoonsgegevens: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/onderwerpen/internet-telefoon-tv-en-post/apps .

Heeft deze handleiding u geholpen?

[yasr_visitor_votes]
KoningsdagIn verband met Koningsdag zijn wij vandaag gesloten. We helpen u morgen graag weer!
magnifiercrossmenu