MijnZorgApp - Inloggen

MijnZorgApp is ontwikkeld voor de klanten van fysiotherapeuten. Met deze app ontvangt u automatisch afspraakherinneringen en huiswerkoefeningen op uw smartphone.

Inleiding

MijnZorgApp is een applicatie waar u uw afspraak herinneringen en thuisoefeningen kunt bekijken van uw fysiotherapeut.

Voorbereiding

Om de applicatie te installeren op uw smartphone of tablet dient u een werkende internet verbinding te hebben. De applicatie kunt u installeren via de appstore of de playstore.

Heeft u een Iphone of IPad van het merk Apple? Dan kunt u de applicatie via deze link installeren:

https://itunes.apple.com/nl/app/mijnzorgapp/id1440132934?l=en&mt=8

Heeft u een smartphone of tablet van een ander merk? Bijvoorbeeld Samsung of Huawai? Dan kunt u de applicatie via deze link installeren:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mijnzorgapp.android&hl=en

Inloggen

Zodra u de applicatie heeft geïnstalleerd en een werkende internet verbinding heeft kunt u inloggen in de MijnZorgApp. U dient hierbij de stappen te volgen die in de applicatie worden aangegeven.

Heeft u nog geen wachtwoord? U kunt dan in de applicatie uw geboortedatum en 06-nummer invullen. U ontvangt dan een SMS met een nieuw wachtwoord.

Vanaf nu kunt u inloggen met uw geboortedatum en wachtwoord.

Er wordt u tevens gevraagd een vier cijferige code te maken. Met deze code kunt u, nadat u deze heeft aangemaakt, inloggen in de applicatie.

Heeft u verder nog vragen of lukt het niet om een van de stappen te voltooien? Neem dan contact op met uw fysiopraktijk.

Privacy

Zorg dat u nooit uw inloggegevens deelt met anderen. Twijfelt u over de echtheid van een mail of website waar wordt gevraagd om in te loggen? Neem dan contact op met het bedrijf of de instelling vanuit wiens naam ze de mail sturen.

Het is goed om te weten dat er privacy risico's bestaan bij het gebruik van apps op uw  apparaat. Risico's ontstaan doordat apps vaak toegang hebben tot persoonlijke gegevens die op uw apparaat staan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan uw locatie of uw contactpersonen.  Wilt u graag meer lezen over dit onderwerp? Dit kan op de website van de Autoriteit Persoonsgegevens: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/onderwerpen/internet-telefoon-tv-en-post/apps .

Heeft deze handleiding u geholpen?

[yasr_visitor_votes]
magnifiercrossmenu