MindDistrict - Patiëntenportaal GGZ

Minddistrict biedt u een veilig e-health platform waar u kunt werken aan herstel of persoonlijke ontwikkeling. Dit kunt u alleen doen, samen met uw hulpverlener of met iemand uit uw eigen netwerk, bijvoorbeeld uw partner of familielid.

Waarom met Minddistrict aan de slag?

  • Zelf bepalen waar en wanneer u aan uw persoonlijke ontwikkeling werkt.
  • Mindistrict is gebruiksvriendelijk.
  • U kunt tussen uw afspraken door contact met uw hulpverlener hebben.
  • Minddistrict biedt concrete handvatten om u te helpen bij moeilijke momenten.
  • Alle informatie en oefeningen kunt u later weer teruglezen.

Op de website van Minddistrict vindt u de veelgestelde vragen met uitgebreide antwoorden en stappenplannen.

Account aanmaken

Uw hulpverlener maakt voor u een account aan in het platform van de organisatie. U krijgt dan een welkomstmail toegestuurd. Volg de instructies in deze e-mail. Daarna kunt u direct aan de slag! Heeft u geen mail ontvangen? Controleer dit dan bij uw hulpverlener.

Wachtwoord aanmaken

Uw account is beveiligd met een wachtwoord. Simpele, korte wachtwoorden zijn makkelijke te kraken. Daarom stellen we een aantal voorwaarden aan het wachtwoord:

  • Minimaal uit 12 tekens bestaan
  • Minimaal 1 speciaal teken bevatten (bijvoorbeeld !@#$%*&)

Privacy

Zorg dat u nooit uw inloggegevens deelt met anderen. Twijfelt u over de echtheid van een mail of website waar wordt gevraagd om in te loggen? Neem dan contact op met het bedrijf of de instelling vanuit wiens naam ze de mail sturen.

Het is goed om te weten dat er privacy risico's bestaan bij het gebruik van apps op uw  apparaat. Risico's ontstaan doordat apps vaak toegang hebben tot persoonlijke gegevens die op uw apparaat staan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan uw locatie of uw contactpersonen.  Wilt u graag meer lezen over dit onderwerp? Dit kan op de website van de Autoriteit Persoonsgegevens: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/onderwerpen/internet-telefoon-tv-en-post/apps .

Heeft deze handleiding u geholpen?

[yasr_visitor_votes]
KoningsdagIn verband met Koningsdag zijn wij vandaag gesloten. We helpen u morgen graag weer!
magnifiercrossmenu