mySugr - Diabetesdagboek

MySugr is ontworpen voor mensen met diabetes door mensen met diabetes. MySugr helpt u met diabetesbeheer.

In de app heeft u uw gegevens altijd bij de hand en deze gegevens bevinden zich op een plek en zijn gemakkelijk om te begrijpen. U kunt automatisch uw bloedglucosewaarden, voedsel- en medicijnregistratie en activiteiten volgen. De wordt bloedglucosewaarde gesynchroniseerd en u krijgt een HbA1c schatting. In de app zit een boluscalculator die u helpt om de juiste insulinedosis te berekenen. MySugr kunt u gebruiken op zowel uw tablet als smartphone.

Aan de slag met de MySugrapp

U kunt MySugr gebruiken op zowel uw tablet als smartphone. De volledige handleiding van MySugr op uw apparaat kunt u downloaden onder het blokje Downloads aan de rechterkant van het scherm.

Klik hier voor uitleg over het gebruik op uw Apple apparaat

Installatie MySugr

Om MySugr te gebruiken op uw iPhone of iPad, moet u het programma eerst downloaden in de App Store. De App Store is een programma dat standaard aanwezig is op uw Apple telefoon of tablet. U kunt MySugr installeren op de volgende manier:

  1. U gaat naar de App Store door op uw apparaat te klikken op het blauwe pictogram met een witte A bestaande uit drie losse strepen .
  2. In de App Store gaat u naar de zoekfunctie en zoekt u op MySugr. Als u het programma heeft gevonden, klikt u erop .
  3. Vervolgens klikt u op de optie Installeren. Het programma wordt nu op uw apparaat geïnstalleerd.
  4. Wanneer de installatie voltooid is, kunt u de app openen.

Klik hier voor uitleg over het gebruik op uw Android apparaat

Installatie MySugr

Om MySugr te gebruiken op uw smartphone of tablet, moet u het programma eerst downloaden in de Play Store. De Play Store is een programma dat standaard aanwezig is op uw Android telefoon of tablet. U kunt MySugr installeren op de volgende manier:

  1. U gaat naar de Play Store door op uw apparaat te klikken op het pictogram met een vierkleurige driehoek .
  2. In de Play Store gaat u naar de zoekfunctie en zoekt u op MySugr. Als u het programma heeft gevonden, klikt u erop .
  3. Vervolgens klikt u op de optie Installeren. Het programma wordt nu op uw apparaat geïnstalleerd.
  4. Wanneer de installatie voltooid is, kunt u de app openen.

Privacy

Zorg dat u nooit uw inloggegevens deelt met anderen. Twijfelt u over de echtheid van een mail of website waar wordt gevraagd om in te loggen? Neem dan contact op met het bedrijf of de instelling vanuit wiens naam ze de mail sturen.

Het is goed om te weten dat er privacy risico's bestaan bij het gebruik van apps op uw  apparaat. Risico's ontstaan doordat apps vaak toegang hebben tot persoonlijke gegevens die op uw apparaat staan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan uw locatie of uw contactpersonen.  Wilt u graag meer lezen over dit onderwerp? Dit kan op de website van de Autoriteit Persoonsgegevens: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/onderwerpen/internet-telefoon-tv-en-post/apps .

Heeft deze handleiding u geholpen?

[yasr_visitor_votes]
KoningsdagIn verband met Koningsdag zijn wij vandaag gesloten. We helpen u morgen graag weer!
magnifiercrossmenu