Pluriform cliëntenportaal van VigoGroep

Via het cliëntportaal Pluriform heeft u als cliënt veilig toegang tot uw gegevens in het Elektronisch Cliënten Dossier. Hierbij kunt u denken aan uw rapportages, afspraken en zorgplan.

In het cliëntportaal Pluriform heeft u toegang tot allerlei gegevens rondom de zorg die u ontvangt. Lees hieronder de instructie voor het inloggen en de andere functionaliteiten. Begin bij het lezen van de voorbereiding die u moet treffen.

U kunt ook uw familie en andere naasten toegang geven tot uw gegevens, zodat zij op de hoogte zijn van de zorg die u ontvangt. Om uw familie en naasten uit te nodigen dient u contact op te nemen met uw Eerste Verantwoordelijke Verzorgende (EVV’er) of begeleider.

Voorbereidingen

 • Uw zorgverlener heeft u uitgenodigd om gebruik te maken van Pluriform cliëntportaal. Zo nee, vraag hiernaar.
 • U heeft een werkende internetverbinding nodig.

Klik hier voor informatie over het inloggen bij Pluriform

Inloggen

 1. Ga naar het inlogscherm van Pluriform: https://clientportaal-projecten.vigo-elise.pluriformzorg.nl/
 2. Vul hier de inlognaam en wachtwoord in, deze heeft u van uw EVV’er of begeleider ontvangen.
 3. Nu dient u het wachtwoord te wijzigen. Lees hieronder verder.

Wachtwoord wijzigen

 1. Klik rechtsboven op ▼ naast uw naam. Klik vervolgens op Mijn profiel.
 2. Klik op Wachtwoord wijzigen. Bedenk een wachtwoord en vul deze in.
 3. Nu u het wachtwoord heeft gewijzigd, kunt u de volgende keer inloggen via de link in punt 1 en hoeft u het wachtwoord niet nogmaals te wijzigen.'

Mijn Profiel

 1. Klik rechtsboven op ▼ naast uw naam. Klik vervolgens op Mijn profiel.
 2. Kloppen uw persoonlijke gegevens niet? Neem dan contact op met uw Eerst Verantwoordelijke Verzorgende (EVV'er).

Mogelijkheden

Afspraken

Onder “Afspraken” vindt u alle afspraken die u heeft met de zorg of bijvoorbeeld de huishoudelijke hulp. In het blok worden de eerste vier afspraken (in de toekomst) getoond. Om inzicht te krijgen in al uw afspraken, klikt u op Alle afspraken.

Metingen

Onder “Metingen” kunt u uw eigen metingen toevoegen. Met de knop Nieuwe meting kunt u een nieuwe meting invoeren onder de categorieën: bloeddruk en/of hartslag, gewicht, glucose dagcurve, pijnscore, signaleringsfase kleuren en vochtbalans. In het blok worden de eerste drie metingen getoond. Om inzicht te krijgen in al uw metingen, klikt u op Alle metingen.

Behandelplan afdrukken

Onder “Afdrukken” vindt u de afdruk van uw zorgplan, dit kunnen er ook meerdere zijn. Door te klikken op Download opent u het zorgplan. Als het zorgplan nog niet geaccepteerd of geweigerd is door u, kan dit gedaan worden door op ‘Ondertekenen’ (= goedkeuren) of ‘Afkeuren’ te klikken. In beide gevallen wordt er een SMS code naar u gestuurd, die ingevoerd moet worden ter bevestiging van de gemaakte keuze. Indien u gekozen heeft voor ‘Afkeuren’ kan u hier een reden voor opgeven.

Formulieren

Onder “Formulieren” vindt u formulieren die u zelf of samen met uw behandelaar heeft ingevuld. In het blok worden de eerste drie formulieren getoond. Om inzicht te krijgen in al uw formulieren, klikt u op Alle formulieren.

Evaluaties

Onder “Evaluaties” vindt u de evaluatieverslagen. In het blok worden de eerste drie evaluaties getoond. Om inzicht te krijgen in al uw evaluaties, klikt u op Alle evaluaties.

Privacy

Gegevens die gedeeld worden in een digitale zorg omgeving zijn zeer privacy gevoelig. Het is daarom belangrijk om ook zelf op een veilige manier aan de slag te gaan met uw gegevens. 

Een aantal tips:

 • Zorg dat u nooit uw inloggegevens deelt met anderen 
 • Gebruik geen computer, tablet of telefoon op een openbaar wifi netwerk 
 • Twijfelt u over de echtheid van een mail of website? Neem dan contact op met het bedrijf of de instelling

Kijk voor meer informatie over privacy en digitale veiligheid op onze pagina https://helpdeskdigitalezorg.nl/handleiding/privacy-digitale-veiligheid/

Heeft deze handleiding u geholpen?

[yasr_visitor_votes]
HemelvaartsdagIn verband met Hemelvaartsdag zijn wij vandaag gesloten. We helpen u morgen graag weer!
magnifiercrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram