SALT - Onderzoek

SALT biedt, in samenwerking met de huisartsen en overige eerstelijns zorgverleners, eerstelijnszorg- en diagnostiek. U kunt via SALT afspraken voor onderzoeken, zoals bloedafname inplannen.

Met een verwijzing van uw huisarts kunt u online een afspraak maken of u kunt telefonisch contact opnemen met SALT voor het maken van een afspraak, afsprakenlijn 088–91 00 100 (ma t/m vr 08.00 – 17.00 u).

Voorbereiding

Een online afspraak maken gaat als volgt:

  1. Ga naar salt.nl
  2. Klik op 'Online afspraak maken'.
  3. Kies voor 'Afspraak bloedafname laboratoriumonderzoek' of 'Afspraak bloedafname trombosedienst'.
  4. Beantwoord de vragen.
  5. Klik op 'Afspraak maken'.
  6. Voer uw LAB-nummer en geboortedatum in en klik op 'Ga verder'. Beschikt u niet over een LAB-aanvraagnummer (beginnend met ZD of PG)? Belt u dan alstublieft met SALT op 088-91 00 100 om een afspraak te maken.
  7. Kies de gewenste tijd en locatie.

Privacy

Zorg dat u nooit uw inloggegevens deelt met anderen. Twijfelt u over de echtheid van een mail of website waar wordt gevraagd om in te loggen? Neem dan contact op met het bedrijf of de instelling vanuit wiens naam ze de mail sturen.

Het is goed om te weten dat er privacy risico's bestaan bij het gebruik van apps op uw  apparaat. Risico's ontstaan doordat apps vaak toegang hebben tot persoonlijke gegevens die op uw apparaat staan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan uw locatie of uw contactpersonen.  Wilt u graag meer lezen over dit onderwerp? Dit kan op de website van de Autoriteit Persoonsgegevens: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/onderwerpen/internet-telefoon-tv-en-post/apps .

 

Heeft deze handleiding u geholpen?

[yasr_visitor_votes]
KoningsdagIn verband met Koningsdag zijn wij vandaag gesloten. We helpen u morgen graag weer!
magnifiercrossmenu