Therapieland - E-Health modules en beeldbellen

Therapieland wilt zorg toegankelijk en laagdrempelig maken voor iedereen. U kunt via Therapieland programma's volgen, vragenlijsten invullen en beeldbellen met de Blikbel app.

Bij e-Health van Therapieland kunt u gemakkelijk online zorg ontvangen, wat toegankelijk is voor iedereen en altijd bereikbaar is.

Klik hier voor een instructievideo over Therapieland

Programma's

U kunt bij e-Health zorgprogramma's aanschaffen die u de rest van uw leven kunt raadplegen. Via onderstaande link komt u op de pagina: https://therapieland.nl/programmas/.

Zodra u een programma wilt kopen, wordt u daarna automatisch doorverwezen om een account aan te maken zodat u voortaan altijd online bij uw zorgprogramma kunt komen.

Beeldbellen

U kunt beeldbellen via de computer of via uw tablet of smartphone.

Privacy

Zorg dat u nooit uw inloggegevens deelt met anderen. Twijfelt u over de echtheid van een mail of website waar wordt gevraagd om in te loggen? Neem dan contact op met het bedrijf of de instelling vanuit wiens naam ze de mail sturen.

Het is goed om te weten dat er privacy risico's bestaan bij het gebruik van apps op uw  apparaat. Risico's ontstaan doordat apps vaak toegang hebben tot persoonlijke gegevens die op uw apparaat staan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan uw locatie of uw contactpersonen.  Wilt u graag meer lezen over dit onderwerp? Dit kan op de website van de Autoriteit Persoonsgegevens: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/onderwerpen/internet-telefoon-tv-en-post/apps .

Heeft deze handleiding u geholpen?

[yasr_visitor_votes]
KoningsdagIn verband met Koningsdag zijn wij vandaag gesloten. We helpen u morgen graag weer!
magnifiercrossmenu