ZorgDomein

ZorgDomein is een onafhankelijk, digitaal platform. Met ZorgDomein kunnen artsen digitaal en beveiligd verwijzingen en laboratoriumaanvragen sturen naar zorginstellingen.

ZorgDomein is een digitaal systeem dat zorgverleners helpt met het vinden, kiezen en regelen van zorg. ZorgDomein verbindt zorgprofessionals met elkaar en met hun patiënten. Dit alles doen wordt gedaan om zorgtrajecten voor patiënten zo goed mogelijk te laten verlopen. Heeft u vragen over uw verwijzing? Neem dan contact op met de verwijzer of de instelling waar u naar verwezen bent.

Om gebruik te maken van ZorgDomein heeft u een uitnodiging nodig. Deze uitnodiging ontvangt per e-mail met een link óf een geprint bericht. U heeft daarna toegang tot informatie over het maken van een afspraak, praktische aanwijzingen voor uw bezoek en hoe u zich het beste kunt voorbereiden.

Afspraak maken

Klik hier voor uitleg over het maken van een afspraak via een e-mail met link

In ZorgDomein vindt u meer informatie over het maken van de afspraak, waar u wordt verwacht en hoe u zich kunt voorbereiden. Hiervoor moet u inloggen op ZorgDomein. Let op! Hiervoor heeft u uw mobiele telefoon nodig. Houdt deze bij de hand.

  1. Open de e-mail
  2. Klik in de e-mail op de oranje knop 'Inloggen'.
  3. Om in te loggen, heeft u een inlogcode nodig. Deze ontvangt u per sms op je mobiele telefoon. Klik op de blauwe knop 'Verstuur SMS' om een 6-cijferige code te ontvangen.
  4. Voer de 6-cijferige code in en klik op 'Inloggen'.
  5.  U bent ingelogd.

Klik hier voor uitleg over het maken van een afspraak via een geprint bericht

Op het geprinte bericht vindt u informatie over het maken van de afspraak, waar u wordt verwacht en hoe u zich kunt voorbereiden (zie: aanwijzingen voor mijn bezoek). Lees dit goed door zodat u goed voorbereid op de afspraak komt.

Privacy

Zorg dat u nooit uw inloggegevens deelt met anderen. Twijfelt u over de echtheid van een mail of website waar wordt gevraagd om in te loggen? Neem dan contact op met het bedrijf of de instelling vanuit wiens naam ze de mail sturen.

Het is goed om te weten dat er privacy risico's bestaan bij het gebruik van apps op uw  apparaat. Risico's ontstaan doordat apps vaak toegang hebben tot persoonlijke gegevens die op uw apparaat staan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan uw locatie of uw contactpersonen.  Wilt u graag meer lezen over dit onderwerp? Dit kan op de website van de Autoriteit Persoonsgegevens: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/onderwerpen/internet-telefoon-tv-en-post/apps .

 

 

Externe links

Heeft deze handleiding u geholpen?

[yasr_visitor_votes]
KoningsdagIn verband met Koningsdag zijn wij vandaag gesloten. We helpen u morgen graag weer!
magnifiercrossmenu