Merlijne Sonneveld genomineerd voor de Zorgverslimmer Award

Merlijne Sonneveld is oprichter en directeur van Helpdesk Digitale Zorg en één van de genomineerden van de Zorgverslimmer Award. Deze award is in het leven geroepen om mensen die de zorg versnellen een podium te bieden. 

Het Utrechtse IT- consultancybedrijf Tenzinger nomineert jaarlijks 24 Zorgverslimmers. Zoals ze aangeven op hun website: "Zorgverslimmers geven zorgpersoneel niet alleen meer tijd en aandacht voor cliënten, maar zorgen ook voor meer en beter inzicht in wat cliënten en zorgprofessionals nodig hebben. Ze maken de zorg alerter, proactiever en efficiënter."

Recht op toegang tot digitale zorg

Iedereen verdient het om gelijke toegang te hebben tot de mogelijkheden die digitalisering biedt, vindt Merlijne Sonneveld. Op alle fronten in de samenleving maar zeker ook in de zorg kunnen mensen hiervan heel veel voordelen ondervinden. Alleen is lang niet iedereen vanzelfsprekend even digivaardig en dit houdt te veel mensen tegen om van die mogelijkheden gebruik te gaan maken. Helpdesk Digitale Zorg helpt ze om die stap wel te kunnen zetten.

Lees hier het volledige interview met Merlijne.

Als eerste op de hoogte!

Binnenkort lanceren we onze nieuwe website. Wees als eerste op de hoogte en meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Samen maken we digitale zorg voor íedereen toegankelijk.

HemelvaartsdagIn verband met Hemelvaartsdag zijn wij vandaag gesloten. We helpen u morgen graag weer!
magnifiercrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram