Onderzoek digitale huisartsenzorg 't Gooi

Heeft u ervaring met digitale huisartsenzorg in regio het Gooi en omstreken? Huisartsenvereniging RHOGO is benieuwd naar uw mening! RHOGO is deelnemer van Helpdesk Digitale Zorg, en daarom vragen we om uw hulp. Via onderstaande link komt u bij de vragenlijst, invullen duurt ongeveer 4-6 minuten.

https://nl.surveymonkey.com/r/6LLVBY6

Sinds juli 2020 is het mogelijk om uw dossier bij uw huisarts online in te zien. Dit kan via een zogenaamde Persoonlijke Gezondheids Omgeving (PGO) en in de regio het Gooi en omstreken daarnaast ook via het patiëntportaal van uw huisartsenpraktijk. 

U kunt in dit patiëntportaal o.a. de volgende zaken zien/regelen:

  • Online afspraken maken
  • Herhaalrecepten aanvragen
  • Een e-consult doen
  • Het advies van uw huisarts
  • Een lijst met uw medicijnen
  • Uitslag van een onderzoek, bijvoorbeeld van bloedonderzoek

Over Helpdesk Digitale Zorg

Er zijn in ons land zo’n 3,5 miljoen mensen niet digitaal vaardig. Hierdoor missen zij eerlijke kansen om gebruik te maken van (de voordelen van) digitale zorg.  Waardoor, als we hen niet ondersteunen, zij op een onoverbrugbare achterstand komen. Wij geloven dat iedereen recht heeft op toegang tot digitale zorg. Dat iedereen mee moet kunnen doen.

Ons kundig en bevlogen team ondersteunt cliënten en patiënten van Nederlandse zorginstellingen bij gebruik van digitale zorg. Het zijn vaak praktische en eenvoudige drempels die digitale zorg in de weg staan. Maar voor veel Nederlanders is dit niet eenvoudig. Beperkte kennis, weinig vertrouwen of angst om fouten te maken staan dit in de weg. 

Helpdesk Digitale Zorg heeft de laatste kennis over de in Nederland gangbare systemen, gebruikt door zorginstellingen zoals ziekenhuizen, revalidatiecentra, thuiszorg, huisartsen of GGZ. Door onze inzet kan de zorg(professional) zich richten op haar kerntaak, namelijk het verlenen van de best mogelijke zorg. 

Als eerste op de hoogte!

Binnenkort lanceren we onze nieuwe website. Wees als eerste op de hoogte en meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Samen maken we digitale zorg voor íedereen toegankelijk.

HemelvaartsdagIn verband met Hemelvaartsdag zijn wij vandaag gesloten. We helpen u morgen graag weer!
magnifiercrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram