Samenwerking ROHA en Helpdesk Digitale Zorg van start!

Het succesvol benutten van toepassingen rondom digitale zorg leidt tot een zorg van hogere kwaliteit, met meer oog voor wensen van zorgvrager én zorgverlener. Toch is het gebruik van al die technologische snufjes niet voor iedereen een vanzelfsprekendheid. Dat maakt dat de vragen in de spreekkamer vandaag de dag niet enkel en alleen meer betrekking hebben op gezondheid.
 
Om zoveel mogelijk patiënten de voordelen van digitale zorg te laten ervaren, zijn ROHA en de Helpdesk Digitale Zorg een samenwerking aangegaan. De Helpdesk Digitale Zorg ondersteunt patiënten telefonisch en per mail bij vragen over het gebruik van digitale hulpmiddelen, zoals het patiëntenportaal, cBoards en het Landelijk Schakelpunt (LSP). Warme begeleiding na warme aanbeveling door de huisartspraktijken aangesloten bij ROHA. Zó is hulp op afstand altijd dichtbij.
 
''Welkom ROHA, aangesloten huisartsenpraktijken en patiënten! Wij kijken uit naar een warme samenwerking'', aldus Merlijne Sonneveld, initiatiefneemster Helpdesk Digitale Zorg.

magnifiercrossmenu