14 november 2023

Vacature: Teammanager Servicedesk

Collega's Helpdesk Digitale Zorg werken samen

✅ Ben jij een ras-optimist?
✅ En ben je een aanpakker?
✅ Houd je het overzicht?
✅ Bouw je graag mee aan een snelgroeiende organisatie met maatschappelijke impact?

💯 Dan is deze functie jou op het lijf geschreven!

Wij zoeken een Teammanager Servicedesk die houdt van samenwerken, groeien én van een uitdaging! Er is in deze rol veel ruimte voor eigen inbreng en ideeën, zodat je voor een groot deel zelf je functie vormgeeft. Je bent niet bang om initiatief te nemen en zelfstandig veranderingen door te voeren die ons helpen groeien.

“De stijgende vraag naar ondersteuning bij het gebruik van digitale zorg, waaronder Persoonlijke Gezondheidsomgevingen (PGO’s), heeft onze organisatie in de voorhoede van innovatie geplaatst. Deze groei opent de deur naar talloze mogelijkheden en benadrukt het potentieel voor verdere ontwikkeling en impact in de gezondheidszorg. Wij zijn op zoek naar de Teammanager die onze groei kracht bij gaat zetten.

Ben jij dat? Dan hoor ik graag van je!” – Merlijne Sonneveld, oprichter & directeur

Over de functie

Als Teamleider Servicedesk heb je een coachende en uitvoerende rol binnen het team van Helpdesk Digitale Zorg. De servicemedewerkers van Helpdesk Digitale Zorg beantwoorden telefonisch, via e-mail en chat vragen over digitale zorg.

Samen met het team zorg jij ervoor dat patiënten en cliënten van een groeiend aantal zorginstellingen zo goed mogelijk worden geholpen. Dat betekent dat jouw focus ligt op hoe we onze kwaliteit kunnen behouden én verbeteren. Je weet als geen ander hoe je collega’s kan motiveren hoe beste uit zichzelf te halen.

Je bent de schakel tussen het groeiende team van servicemedewerkers (nu zo’n 8 personen) en het MT, zodat de wensen en behoeften van deelnemende zorginstellingen naadloos vertaald worden naar concrete acties. Andersom zorg jij ervoor dat de signalen, van mensen die contact opnemen, opgemerkt en opgepakt worden, zodat zorginstellingen hier actie op kunnen ondernemen.

Emmy - Servicemedewerker

De kwaliteit van het serviceteam is jouw verantwoordelijkheid. Hieronder vallen de kwaliteit van de gesprekken met patiënten en cliënten én de kwaliteit van de data (logging) die horen bij de contactmomenten. Jij zorgt ervoor dat we de juiste data verkrijgen, om onze deelnemers te kunnen voorzien van goede rapportages.

Je bent ervoor verantwoordelijk dat de bezetting altijd op orde is, het team zich ontwikkelt en altijd de laatste kennis heeft, maar óók dat successen gedeeld en gevierd worden.

Over jou

Als bovenstaande profiel je aanspreekt, kijken we er naar uit om met je in gesprek te gaan! Hieronder een indruk van wat we in een kandidaat zoeken. Deze lijst is meer een vriendelijke gids. Dus, maak je alsjeblieft geen zorgen als je niet aan elk punt voldoet. We waarderen diversiteit en erkennen dat verschillende achtergronden en ervaringen bijdragen aan een rijke en innovatieve werkomgeving.

  • Je bent doelgericht en niet snel van slag
  • Je houdt van leren en hebt de ambitie om te groeien
  • Je ziet eerder kansen dan problemen
  • Je brengt een flinke dosis enthousiasme mee, humor is geen bezwaar
  • Je kunt helder communiceren
  • Je hebt de drive om maatschappelijk impact te maken
  • Leidinggevende ervaring is een pré, maar geen absolute must als jij ons weet te overtuigen
  • Voor ervaring in rollen als team- of projectleider en ervaring met (telefonische) helpdesks geldt hetzelfde

Wat we bieden

💰   Salaris (schaal 60, CAO VVT)
🗓️   32-urige werkweek
🫶   Enthousiaste en diverse collega’s
🧑‍🏫   Veel ruimte om te leren en ontwikkelen
🥪   Verzorgde lunch op kantoor
🚀   Een bruisende omgeving (Dotslash, dé scale-up hub van Utrecht)
🚉   Goed bereikbaar met het OV en auto
🏓   Een pingpongtafel
🍎   Jaarlijks appels plukken van onze eigen boom

Over ons

Het idee voor Helpdesk Digitale Zorg ontstaat in 2020. Oprichter en directeur Merlijne Sonneveld zag dat de digitalisering van de zorg veel kansen bracht. Maar dat voor een grote groep Nederlanders toegang tot digitalisering niet vanzelfsprekend is. Helpdesk Digitale Zorg biedt ondersteuning bij het gebruik van digitale zorg. Aangesloten zorginstellingen kunnen alle niet-medisch inhoudelijke vragen over digitale zorg van patiënten en cliënten verwijzen naar Helpdesk Digitale Zorg. Daarnaast is het PGO-informatiepunt ondergebracht bij Helpdesk Digitale Zorg.

Onze mensen hebben de laatste kennis over de in Nederland gangbare systemen, gebruikt door zorginstellingen zoals ziekenhuizen, revalidatiecentra, thuiszorg, huisartsen of GGZ.

Enthousiast geworden?

Leuk! Neem contact op met Merlijne Sonneveld. Stuur een berichtje naar m.sonneveld@helpdeskdigitalezorg.nl

Twijfel je of je geschikt bent, of voldoe je wellicht niet volledig aan het profiel? Laat vooral van je horen!