Webinar Helpdesk Digitale Zorg tijdens Slimme Zorg Estafette

Van 1 tot en met 26 februari 2021 vindt de Slimme Zorg Estafette plaats. De Slimme Zorg Estafette is het moment om de mogelijkheden van slimme zorg en innovatie te zien of ervaren. Niet alleen voor patiënten en omwonenden, maar ook voor (zorg)professionals. De Helpdesk Digitale Zorg doet ook mee en organiseert op 9 februari van 13.00 – 14.00 uur een webinar.

Tijdens dit webinar deelt Merlijne Sonneveld – Manager Innovatie bij Amaris Zorggroep -  de resultaten en inzichten van de Helpdesk Digitale Zorg. Daarnaast wordt er dieper in gegaan op de ervaringen van de helpdeskmedewerkers.

Een half jaar geleden is de Helpdesk Digitale Zorg opgericht, een initiatief van Tergooi Ziekenhuis, Amaris Zorggroep en Huisartsenvereniging GHO-GO. De helpdesk biedt inwoners van de regio hulp bij het gebruik van digitale zorg, ofwel zorg op afstand. Deze relatief nieuwe vorm van zorg vraagt veel van mensen die nog niet erg gewend zijn aan het gebruik van computers, tablets en smartphones. De Helpdesk Digitale Zorg ondersteunt patiënten en cliënten bij hun reis door het digitale zorglandschap.

Aanmelden webinar
Wil je deelnemen aan de webinar Helpdesk Digitale Zorg? Je kunt je opgeven via de link op deze pagina: Webinar Helpdesk Digitale Zorg - Slimme Zorg Estafette.

28 februari 2021

Als eerste op de hoogte!

Binnenkort lanceren we onze nieuwe website. Wees als eerste op de hoogte en meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Samen maken we digitale zorg voor íedereen toegankelijk.

HemelvaartsdagIn verband met Hemelvaartsdag zijn wij vandaag gesloten. We helpen u morgen graag weer!
magnifiercrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram