3 juni 2024

Genomineerd voor de JTTG Award!

HDZ genomineerd voor JTTG-award 2024.

Met trots kondigen wij aan dat Helpdesk Digitale Zorg genomineerd is voor de prestigieuze JTTG prijs! Deze erkenning wordt toegekend aan organisaties die baanbrekende prestaties in de zorg leveren, met verbeeldingskracht, lef en nieuwsgierigheid als kernwaarden.

Onze nominatie is een prachtige erkenning van het harde werk en de toewijding van ons hele team. Onze missie is om mensen optimaal te ondersteunen bij het gebruik van digitale zorg. In een wereld waarin technologie een steeds grotere rol speelt in de gezondheidszorg, streven wij ernaar iedereen toegang te geven tot de benodigde kennis en tools.

Sinds onze oprichting zetten wij ons in om de kloof tussen digitale zorg en gebruikers te overbruggen. Of het nu gaat om hulp bij het inloggen op een patiëntenportaal, uitleg over het gebruik van apps voor gezondheidsmonitoring, of begeleiding bij hybride zorg, wij staan klaar om te helpen!

Deze nominatie bevestigt dat wij op de goede weg zijn en motiveert ons om nog harder te werken aan het verbeteren van de digitale toegankelijkheid voor iedereen. We danken onze partners en de gemeenschap voor hun voortdurende steun en samenwerking. Daarnaast is deze nominatie een groot compliment voor onze collega’s die zich dagelijks met passie en toewijding inzetten voor de optimale ondersteuning van patiënten en zorgvragers. De JTTG prijs wordt uitgereikt op 13 juni tijdens het Data Driven Healthcare Congres in De Doelen, Rotterdam. We kijken ernaar uit om dit spannende moment te delen met onze collega’s, partners en de gehele zorggemeenschap.

Tot slot feliciteren wij ook onze medegenomineerden, Anders Werken in de Zorg en Vervoersvereniging Heerhugowaard. Hun innovatieve aanpak en toewijding aan het verbeteren van de zorgsector zijn een inspiratie voor ons allen!

Samen werken we aan een toegankelijke en efficiënte digitale zorg voor iedereen. Hartelijk dank aan alle deelnemers en partners voor het vertrouwen en de steun!

Breng jij je stem nog uit? Doe dat snel via deze link!