Van slim idee naar succesvolle stichting met een heldere missie.

Collega's Helpdesk Digitale Zorg werken samen

Het idee voor Helpdesk Digitale Zorg ontstaat in 2020. Oprichter en directeur Merlijne Sonneveld zag dat de digitalisering van de zorg veel kansen bracht. Maar dat voor een grote groep Nederlanders toegang tot digitalisering niet vanzelfsprekend is.

Foto directeur Merlijne

In 2022 wordt Stichting Helpdesk Digitale Zorg opgericht, een logisch vervolg op wat eerst nog een gezamenlijk initiatief was van Tergooi MC, RHOGO en Amaris Zorggroep. Het bestuur wordt gevormd door Bas Weebers (RHOGO),  André Brand (HilverZorg) en Erik van der Veen (Tergooi MC).

Merlijne Sonneveld, Willemijn van Koevorden (Business Development Manager) en het team van servicemedewerkers werken dagelijks samen voor de ambitie van Helpdesk Digitale Zorg: digitale zorg voor iedereen toegankelijk maken.

Tijdens het ICT&Health congres presenteerde Merlijne Sonneveld (foto) als openingsspreker deze ambitie. Bekijk hier de video.

Wij werken samen met:

Dotslash binnen

Versterk jij ons team?

We groeien hard vanuit ons kantoor in Dotslash in Utrecht en zoeken daarom altijd versterking. Heb jij een grote drive? Reageer dan snel, want dat vinden we het állerbelangrijkste.

Stuur oprichter Merlijne Sonnneveld (e-mail of Linkedin) gerust een bericht als je geïnteresseerd bent maar er (nog) geen passende vacature staat.

Een groeiend team van optimisten

We zijn een divers team met een gemeenschappelijke overtuiging: dat iedereen recht heeft op toegang tot digitale zorg. Dat iedereen mee moet kunnen doen. Onze kracht ligt in onze mix van ervaring, motivatie en nieuwsgierigheid. We hebben een achtergrond in (telefonische) helpdesks en gezondheidszorg.

Emmy Kuipers

Emmy Kuipers

Servicemedewerker
Fred Antonides

Fred Antonides

Servicemedewerker
Foto Hugo

Hugo Mous

Servicemedewerker

Robin Schmidt

Servicemedewerker
Jolie Lammertsma

Jolie Lammertsma

Servicemedewerker

Willemijn van Koevorden

Business Development Manager
Merlijne Sonneveld

Merlijne Sonneveld

Directeur | Oprichter
Foto Wieger

Wieger Fuhring

Implementatiespecialist
Foto Celina

Celina Berkhoff

Servicemedewerker

Jedidja Remmelzwaal

Student CHE (stage)

Lennart Noort

Student CHE (stage)

Yoeri Sanz Walter

Student CHE (stage)

Bas van Rijsewijk

Student CHE (stage)

Benson

Kantoorhond