MedSafe logo

Medsafe – Hoe haal ik gegevens op?

De stappen in het kort

  • Via MedSafe kunt u ook gegevens downloaden bij een ziekenhuis, kliniek of revalidatie instelling. Verspreid over het hele land zijn er nu 19 aangesloten.
  • Let op, het kan zijn dat nog niet alle gegevens kunnen worden opgehaald. U moet wel patiënt zijn bij de praktijk waarbij u gegevens wilt gaan downloaden.

1. Mijn Dokter

Klik in het menu op ‘Mijn Dokter’. Om de gegevens zoals die van de huisarts te kunnen ophalen vult u de naam van de huisartsenpraktijk of ziekenhuis in of bijvoorbeeld de plaatsnaam.

2. Praktijk kiezen

Kies dan uit de lijst uw huisartspraktijk. Als de naam van uw praktijk in de lijst staat, dan is de praktijk aangesloten. Anders nog niet. Misschien is uw huisartspraktijk of apotheek nog niet aangesloten bij MedMij. Steeds meer praktijken zijn aangesloten bij MedMij.

3. Zorgverlener kiezen

Op de pagina Zorgverleners voert u de naam van de huisarts en de plaats in. Dan volgt een namenlijst. Selecteer daaruit uw huisarts of ziekenhuis. Daarna ziet u een lijst met praktijken of ziekenhuizen waarin uw (huis)arts werkt, kies de praktijk waar u altijd naartoe gaat.

4. Downloaden

Via MedSafe kunt u ook gegevens downloaden bij een ziekenhuis, kliniek of revalidatie instelling. Verspreid over het hele land zijn er nu 19 aangesloten. Let op, het kan zijn dat nog niet alle gegevens kunnen worden opgehaald. U moet wel patiënt zijn bij de praktijk waarbij u gegevens wilt gaan downloaden.

Fred Antonides
Hallo, mijn naam is Fred. Mijn collega’s en ik staan elke werkdag van 08:00 - 18:00 voor u klaar.