18 september 2023

Welkom patiënten van het Anna Ziekenhuis!

St Anna Ziekenhuis

Patiënten van het Anna Ziekenhuis kunnen vanaf nu ook gebruik maken van Helpdesk Digitale Zorg. Het Anna Ziekenhuis heeft locaties in Geldrop en Eindhoven. Door de samenwerking kunnen patiënten van het Anna Ziekenhuis vanaf nu al hun niet-medische vragen over de digitale zorg van hun ziekenhuis stellen en worden ze kundig op weg geholpen. Dat doen we via telefoon, chat of e-mail.

Daarnaast vinden patiënten op helpdeskdigitalezorg.nl/anna-ziekenhuis alle relevante informatie, handleidingen én contactgegevens bij elkaar. Zo helpen we samen patiënten van het Anna Ziekenhuis hun weg vinden in digitale zorg.

Actuele en relevante kennis

Onze servicemedewerkers weten precies hoe de digitale zorg bij het Anna werkt. Ze hebben de laatste kennis over systemen zoals mijnAnna, de Patient Journey App of BeterDichtbij. Stellen patiënten een vraag die thuishoort in het ziekenhuis? Bijvoorbeeld een medische vraag? Dan verbinden of verwijzen we door naar de goede afdeling bij het Anna. Wel zo fijn voor de patiënt.

Anna Ziekenhuis

Het Anna Ziekenhuis is onderdeel van de Anna Zorggroep. Naast het ziekenhuis zijn de andere onderdelen 4 woonzorgcentra in Geldrop en Heeze (Anna Ouderenzorg) en het medisch sportgezondheidscentrum Anna TopSupport in Eindhoven.

Helpdesk Digitale Zorg ondersteunt de patiënten van verschillende Nederlandse  ziekenhuizen zoals Ziekenhuis Rivierenland, het Elkerliek, Ziekenhuis Gelderse Vallei en Tergooi MC. Daarnaast patiënten en cliënten van verschillende zorginstellingen zoals Arkin, Hilverzorg, Emergis en GGZ Centraal.

Foto: Anna Zorggroep