Asthma tracker - Astma zelfzorg

Asthma Tracker ondersteunt u bij het up-to-date houden van uw astma-dagboek door het makkelijk te maken uw piekstroomwaarden.

Asthma Tracker ondersteunt u bij het up-to-date houden van uw astma-dagboek door het makkelijk te maken uw piekstroomwaarden, uw inname van astmamedicatie en uw astma-gerelateerde symptomen bij te houden. Bovendien kunt u aan elk item contextuele informatie toevoegen door deze te koppelen aan een vooraf gedefinieerde gebeurtenis (zoals een doktersafspraak) of aan individuele aantekeningen.

Met de ingebouwde herinnering kunt u Asthma Tracker instellen om u eraan te herinneren uw dagelijkse basismedicatie in te nemen, uw piekstroom te meten en uw symptomen vast te leggen. Aan het einde van elke maand wordt u ook gevraagd de algemeen bekende Astma-controletest te voltooien, wiens bedoeling is u een globaal idee te geven van hoe goed uw astma onder controle is.

Met de geaggregeerde informatie in de chronologische overzichten van Asthma Tracker kunt u snel beoordelen hoe uw astma vordert. Asthma Tracker geeft ook uw dagelijkse stappentelling van Google Fit weer. Op deze manier kunt u gemakkelijk zien hoe uw dagelijkse activiteit uw astma en gerelateerde symptomen beïnvloedt.

Asthma applicatie installeren

Om de Asthma Tracker te installeren heeft u een smartphone of tablet nodig met een werkende internetverbinding.

Als u in het bezit bent van een Iphone of Ipad van Apple, dan kunt u de applicatie installeren via deze link: https://careclinic.app.link/blog

Als u in het bezit bent van Android smartphone of tablet, dan kunt u de applicatie installeren via deze link: https://careclinic.app.link/blog 

Privacy

Het is goed om te weten dat er privacy risico's bestaan bij het gebruik van apps op uw  apparaat. Risico's ontstaan doordat apps vaak toegang hebben tot persoonlijke gegevens die op uw apparaat staan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan uw locatie of uw contactpersonen.  Wilt u graag meer lezen over dit onderwerp? Dit kan op de website van de Autoriteit Persoonsgegevens: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/onderwerpen/internet-telefoon-tv-en-post/apps .

Onderaan deze pagina ziet u het kopje 'Vragen over smartphones en apps'. Hier vindt u o.a. informatie over waar u op kunt letten als u een app installeert.

Heeft deze handleiding u geholpen?

[yasr_visitor_votes]
magnifiercrossmenu