CGM LIFE eSERVICES - Patiëntenportaal huisarts

CGM LIFE eSERVICES is het patientenportaal van uw huisarts. U kunt hiermee uw zorg regelen wanneer het u uitkomt.

CGM LIFE eSERVICES is een portaal voor patiënten dat uit verschillende modules bestaat: Afspraak, Recept, e-Consult en H-EPD. Afhankelijk van uw zorgverlener, kunt u met CGM LIFE eSERVICES uw afspraak maken, herhaalrecepten aanvragen, een e-consult starten of uw medisch dossier inzien.

Voorbereidingen

Een voorwaarde voor het gebruik van CGM LIFE eSERVICES is dat uw huisarts en/of apotheker deze service aanbiedt. Informeer rechtstreeks bij uw zorgverlener of dat het geval is of kijk op de website van uw zorgverlener.

Wanneer u gebruik wilt maken van CGM LIFE eSERVICES, moet u eerst een toestemmingsverklaring tekenen, waarin u CGM toestemming verleent voor gegevensuitwisseling via GCM LIFE eSERVICES. Wanneer u dit formulier inlevert bij uw huisarts, ontvangt u een code waarmee u voor de eerste keer kunt inloggen op CGM LIFE eSERVICES. Op uw e-mailadres ontvangt u een e-mail met daarin de stappen om uw account te activeren met deze code.

  • Voor het gebruik van CGM LIFE eSERVICES heeft u een apparaat met werkende internetverbinding nodig.
  • U kunt CGM LIFE eSERVICES gebruiken op uw computer, tablet of smartphone (Android of Apple).

Mogelijkheden

Voor uitleg over de verschillende functies van CGM LIFE eSERVICES gaat u naar het blokje Downloads aan de rechterzijde van uw scherm. Door te klikken op de link in dit blokje opent u het PDF-bestand met de handleiding.

Privacy

Zorg dat u nooit uw inloggegevens deelt met anderen. Twijfelt u over de echtheid van een mail of website waar wordt gevraagd om in te loggen? Neem dan contact op met het bedrijf of de instelling vanuit wiens naam ze de mail sturen.

Het is goed om te weten dat er privacy risico's bestaan bij het gebruik van apps op uw  apparaat. Risico's ontstaan doordat apps vaak toegang hebben tot persoonlijke gegevens die op uw apparaat staan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan uw locatie of uw contactpersonen.  Wilt u graag meer lezen over dit onderwerp? Dit kan op de website van de Autoriteit Persoonsgegevens: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/onderwerpen/internet-telefoon-tv-en-post/apps .

 

Heeft deze handleiding u geholpen?

[yasr_visitor_votes]
KoningsdagIn verband met Koningsdag zijn wij vandaag gesloten. We helpen u morgen graag weer!
magnifiercrossmenu