CGM LIFE eSERVICES - Patiëntenportaal huisarts

CGM LIFE eSERVICES is het patientenportaal van uw huisarts. U kunt hiermee uw zorg regelen wanneer het u uitkomt.

CGM LIFE eSERVICES is een portaal voor patiënten dat uit verschillende modules bestaat: Afspraak, Recept, e-Consult en H-EPD. Afhankelijk van uw zorgverlener, kunt u met CGM LIFE eSERVICES uw afspraak maken, herhaalrecepten aanvragen, een e-consult starten of uw medisch dossier inzien.

Voorbereidingen

Een voorwaarde voor het gebruik van CGM LIFE eSERVICES is dat uw huisarts en/of apotheker deze service aanbiedt. Informeer rechtstreeks bij uw zorgverlener of dat het geval is of kijk op de website van uw zorgverlener.

Wanneer u gebruik wilt maken van CGM LIFE eSERVICES, moet u eerst een toestemmingsverklaring tekenen, waarin u CGM toestemming verleent voor gegevensuitwisseling via GCM LIFE eSERVICES. Wanneer u dit formulier inlevert bij uw huisarts, ontvangt u een code waarmee u voor de eerste keer kunt inloggen op CGM LIFE eSERVICES. Op uw e-mailadres ontvangt u een e-mail met daarin de stappen om uw account te activeren met deze code.

  • Voor het gebruik van CGM LIFE eSERVICES heeft u een apparaat met werkende internetverbinding nodig.
  • U kunt CGM LIFE eSERVICES gebruiken op uw computer, tablet of smartphone (Android of Apple).

Mogelijkheden

Voor uitleg over de verschillende functies van CGM LIFE eSERVICES gaat u naar het blokje Downloads aan de rechterzijde van uw scherm. Door te klikken op de link in dit blokje opent u het PDF-bestand met de handleiding.

Privacy

Gegevens die gedeeld worden in een digitale zorg omgeving zijn zeer privacy gevoelig. Het is daarom belangrijk om ook zelf op een veilige manier aan de slag te gaan met uw gegevens. 

Een aantal tips:

  • Zorg dat u nooit uw inloggegevens deelt met anderen 
  • Gebruik geen computer, tablet of telefoon op een openbaar wifi netwerk 
  • Twijfelt u over de echtheid van een mail of website? Neem dan contact op met het bedrijf of de instelling

Kijk voor meer informatie over privacy en digitale veiligheid op onze pagina https://helpdeskdigitalezorg.nl/handleiding/privacy-digitale-veiligheid/

 

Heeft deze handleiding u geholpen?

[yasr_visitor_votes]
Als eerste op de hoogte!

Binnenkort lanceren we onze nieuwe website. Wees als eerste op de hoogte en meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Samen maken we digitale zorg voor íedereen toegankelijk.

HemelvaartsdagIn verband met Hemelvaartsdag zijn wij vandaag gesloten. We helpen u morgen graag weer!
magnifiercrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram