CGM LIFE eSERVICES - Patiëntenportaal huisarts

CGM LIFE eSERVICES is het patientenportaal van uw huisarts. U kunt hiermee uw zorg regelen wanneer het u uitkomt.

CGM LIFE eSERVICES is een portaal voor patiënten dat uit verschillende modules bestaat: Afspraak, Recept, e-Consult en H-EPD. Afhankelijk van uw zorgverlener, kunt u met CGM LIFE eSERVICES uw afspraak maken, herhaalrecepten aanvragen, een e-consult starten of uw medisch dossier inzien.

Voorbereidingen

Een voorwaarde voor het gebruik van CGM LIFE eSERVICES is dat uw huisarts en/of apotheker deze service aanbiedt. Informeer rechtstreeks bij uw zorgverlener of dat het geval is of kijk op de website van uw zorgverlener.

Wanneer u gebruik wilt maken van CGM LIFE eSERVICES, moet u eerst een toestemmingsverklaring tekenen, waarin u CGM toestemming verleent voor gegevensuitwisseling via GCM LIFE eSERVICES. Wanneer u dit formulier inlevert bij uw huisarts, ontvangt u een code waarmee u voor de eerste keer kunt inloggen op CGM LIFE eSERVICES. Op uw e-mailadres ontvangt u een e-mail met daarin de stappen om uw account te activeren met deze code.

  • Voor het gebruik van CGM LIFE eSERVICES heeft u een apparaat met werkende internetverbinding nodig.
  • U kunt CGM LIFE eSERVICES gebruiken op uw computer, tablet of smartphone (Android of Apple).

Mogelijkheden

Voor uitleg over de verschillende functies van CGM LIFE eSERVICES gaat u naar het blokje Downloads aan de rechterzijde van uw scherm. Door te klikken op de link in dit blokje opent u het PDF-bestand met de handleiding.

 

Heeft deze handleiding u geholpen?

[yasr_visitor_votes]
magnifiercrossmenu