Medxpert - PGO

Medxpert is een persoonlijke gezondheidsomgeving in de vorm van een app waarin u al uw medische dossiers en gegevens bij elkaar heeft.

De Medxpert app is een persoonlijke gezondheidsomgeving die kan helpen meer grip te krijgen op uw medische verleden, heden en toekomst. U heeft alles bij elkaar in één app.

Voorbereiden

 • Om de Medxpert app te kunnen downloaden heeft u een apparaat met werkende internetverbinding nodig.
 • U heeft ook een DigiD met geactiveerde sms controle of de DigiD app nodig.

Uw Medxpert in 5 simpele stappen

 1. Download de PGO app eenvoudig in de App Store of in de Google Play Store. De app is voor iedereen gratis te downloaden en gebruiken.
 2. Open de app op uw telefoon of tablet en accepteer de privacy verklaring na deze doorgelezen te hebben.
 3. Om de app veilig te gebruiken dien u een account aan te maken met uw e-mailadres en een door u gekozen wachtwoord. Hiermee heeft u toegang tot uw PGO app. Voor een optimale veiligheid maken we hierbij gebruik van een twee factor authenticatie.
 4. Inloggen in de app doet u eenvoudig met uw e-mailadres en wachtwoord. Op basis van uw voorkeur kunt u er voor kiezen om in te loggen met uw wachtwoord, gezichtsherkenning of uw vingerafdruk.
 5. De laatste stap is het ophalen van uw gegevens bij uw zorgverlener(s). Uw huisartsgegevens kunt u bijvoorbeeld downloaden als u bent ingelogd. Dit doet u door te zoeken op de naam van de praktijk en de bijbehorende plaatsnaam in te vullen. Het ophalen van de gegevens doet u vervolgens met DigiD. Zo blijven uw gegevens versleuteld en staan ze de volgende keer meteen voor u klaar in de PGO app van medxpert.

Functionaliteiten 

 • Huisartsdossier raadplegen
 • Medicatiegegevens inzien en toevoegen

 • Innameschema en medicijnwekker instellen

 • Consulten inzien

 • Herhaalrecepten bestellen

 • COVID-19 vragenlijst invullen

  Privacy

  Gegevens die gedeeld worden in een digitale zorg omgeving zijn zeer privacy gevoelig. Het is daarom belangrijk om ook zelf op een veilige manier aan de slag te gaan met uw gegevens. 

  Een aantal tips:

  • Zorg dat u nooit uw inloggegevens deelt met anderen 
  • Gebruik geen computer, tablet of telefoon op een openbaar wifi netwerk 
  • Twijfelt u over de echtheid van een mail of website? Neem dan contact op met het bedrijf of de instelling

  Kijk voor meer informatie over privacy en digitale veiligheid op onze pagina https://helpdeskdigitalezorg.nl/handleiding/privacy-digitale-veiligheid/

   

Heeft deze handleiding u geholpen?

[yasr_visitor_votes]
HemelvaartsdagIn verband met Hemelvaartsdag zijn wij vandaag gesloten. We helpen u morgen graag weer!
magnifiercrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram