Medxpert - PGO

Medxpert is een persoonlijke gezondheidsomgeving in de vorm van een app waarin u al uw medische dossiers en gegevens bij elkaar heeft.

De Medxpert app is een persoonlijke gezondheidsomgeving die kan helpen meer grip te krijgen op uw medische verleden, heden en toekomst. U heeft alles bij elkaar in één app.

Voorbereiden

Om de Medxpert app te kunnen downloaden heeft u een apparaat met werkende internetverbinding nodig en een DigiD met geactiveerde sms controle of de DigiD app.

Uw Medxpert in 5 simpele stappen

 1. Download de PGO app eenvoudig in de App Store of in de Google Play Store. De app is voor iedereen gratis te downloaden en gebruiken.

2. Open de app op uw telefoon of tablet en accepteer de privacy verklaring na deze doorgelezen te hebben.

3. Om de app veilig te gebruiken dien u een account aan te maken met uw e-mailadres en een door u gekozen wachtwoord. Hiermee heeft u toegang tot uw PGO app. Voor een optimale veiligheid maken we hierbij gebruik van een twee factor authenticatie.

4. Inloggen in de app doet u eenvoudig met uw e-mailadres en wachtwoord. Op basis van uw voorkeur kunt u er voor kiezen om in te loggen met uw wachtwoord, gezichtsherkenning of uw vingerafdruk.

5. De laatste stap is het ophalen van uw gegevens bij uw zorgverlener(s). Uw huisartsgegevens kunt u bijvoorbeeld downloaden als u bent ingelogd. Dit doet u door te zoeken op de naam van de praktijk en de bijbehorende plaatsnaam in te vullen. Het ophalen van de gegevens doet u vervolgens met DigiD. Zo blijven uw gegevens versleuteld en staan ze de volgende keer meteen voor u klaar in de PGO app van medxpert.

Functionaliteiten 

 • Huisartsdossier raadplegen
 • Medicatiegegevens inzien en toevoegen

 • Innameschema en medicijnwekker instellen

 • Consulten inzien

 • Herhaalrecepten bestellen

 • COVID-19 vragenlijst invullen

   

  Privacy

  Zorg dat u nooit uw inloggegevens deelt met anderen. Twijfelt u over de echtheid van een mail of website waar wordt gevraagd om in te loggen? Neem dan contact op met het bedrijf of de instelling vanuit wiens naam ze de mail sturen.

  Het is goed om te weten dat er privacy risico's bestaan bij het gebruik van apps op uw  apparaat. Risico's ontstaan doordat apps vaak toegang hebben tot persoonlijke gegevens die op uw apparaat staan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan uw locatie of uw contactpersonen.  Wilt u graag meer lezen over dit onderwerp? Dit kan op de website van de Autoriteit Persoonsgegevens: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/onderwerpen/internet-telefoon-tv-en-post/apps .

   

Heeft deze handleiding u geholpen?

[yasr_visitor_votes]
HemelvaartsdagIn verband met Hemelvaartsdag zijn wij vandaag gesloten. We helpen u morgen graag weer!
magnifiercrossmenu