OZO Verbindzorg

OZO is een communicatie- en samenwerkingsplatform dat mensen, organisaties en informatie bij elkaar brengt. Of u nu zelf ondersteuning nodig heeft, of hulp verleent aan anderen.

Met OZO verbindzorg heeft u korte lijntjes met alle betrokken (professionele) hulpverleners. U kunt online met elkaar overleggen en zorgen sneller delen. Om gebruik te maken van OZO verbindzorg moet u zijn uitgenodigd door uw huisarts of (thuis)zorgorganisatie. In OZO kunt u zelf bepalen hoe uw netwerk eruit ziet en wie er met elkaar mogen communiceren. U kunt gebruik maken van mogelijkheden zoals het versturen van berichten, documenten of thuismetingen of het maken van afspraken, videobellen en een digitaal dagboek.

Hiernaast vindt u een link met alle informatie over het gebruik van het platform Ozo verbindzorg. Onder "Mijn Account" kunt u bijvoorbeeld alles lezen over hoe u een account kunt aanmaken en gebruiken.

Mogelijkheden

  • Communiceer wanneer het u uitkomt
  • U heeft overzicht over het netwerk
  • Wissel digitaal en veilig berichten uit

U kunt hieronder een video bekijken betreft de mogelijkheden van OZO verbindzorg.

Privacy

Zorg dat u nooit uw inloggegevens deelt met anderen. Twijfelt u over de echtheid van een mail of website waar wordt gevraagd om in te loggen? Neem dan contact op met het bedrijf of de instelling vanuit wiens naam ze de mail sturen.

Het is goed om te weten dat er privacy risico's bestaan bij het gebruik van apps op uw  apparaat. Risico's ontstaan doordat apps vaak toegang hebben tot persoonlijke gegevens die op uw apparaat staan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan uw locatie of uw contactpersonen.  Wilt u graag meer lezen over dit onderwerp? Dit kan op de website van de Autoriteit Persoonsgegevens: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/onderwerpen/internet-telefoon-tv-en-post/apps.

Heeft deze handleiding u geholpen?

[yasr_visitor_votes]
KoningsdagIn verband met Koningsdag zijn wij vandaag gesloten. We helpen u morgen graag weer!
magnifiercrossmenu