OZO Verbindzorg

OZO is een communicatie- en samenwerkingsplatform dat mensen, organisaties en informatie bij elkaar brengt. Of u nu zelf ondersteuning nodig heeft, of hulp verleent aan anderen.

Met OZO verbindzorg heeft u korte lijntjes met alle betrokken (professionele) hulpverleners. U kunt online met elkaar overleggen en zorgen sneller delen. Om gebruik te maken van OZO verbindzorg moet u zijn uitgenodigd door uw huisarts of (thuis)zorgorganisatie. In OZO kunt u zelf bepalen hoe uw netwerk eruit ziet en wie er met elkaar mogen communiceren. U kunt gebruik maken van mogelijkheden zoals het versturen van berichten, documenten of thuismetingen of het maken van afspraken, videobellen en een digitaal dagboek.

Hiernaast vindt u een link met alle informatie over het gebruik van het platform Ozo verbindzorg. Onder "Mijn Account" kunt u bijvoorbeeld alles lezen over hoe u een account kunt aanmaken en gebruiken.

Mogelijkheden

  • Communiceer wanneer het u uitkomt
  • U heeft overzicht over het netwerk
  • Wissel digitaal en veilig berichten uit

U kunt hieronder een video bekijken betreft de mogelijkheden van OZO verbindzorg.

Privacy

Gegevens die gedeeld worden in een digitale zorg omgeving zijn zeer privacy gevoelig. Het is daarom belangrijk om ook zelf op een veilige manier aan de slag te gaan met uw gegevens. 

Een aantal tips:

  • Zorg dat u nooit uw inloggegevens deelt met anderen 
  • Gebruik geen computer, tablet of telefoon op een openbaar wifi netwerk 
  • Twijfelt u over de echtheid van een mail of website? Neem dan contact op met het bedrijf of de instelling

Kijk voor meer informatie over privacy en digitale veiligheid op onze pagina https://helpdeskdigitalezorg.nl/handleiding/privacy-digitale-veiligheid/

Heeft deze handleiding u geholpen?

[yasr_visitor_votes]
HemelvaartsdagIn verband met Hemelvaartsdag zijn wij vandaag gesloten. We helpen u morgen graag weer!
magnifiercrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram